Collaboration Managed Service

Collaboration Managed Service

Collaboration Managed Service

Collaboration Managed Service a fost conceput pentru a crește adopția instrumentelor de colaborare Microsoft folosite în activitatea zilnică (SharePoint Online, Microsoft Teams), astfel susținând obiectivele de transformare digitală ale companiei client.

În prezent, serviciul poate utiliza următoarele platforme ca punct de plecare:

  • SharePoint on-premise / local (ideal versiune 2019 sau 2016, dar și versiunile mai vechi pot fi acceptate cu unele limitări)
  • Office 365 (SharePoint, MS Teams, Flow, Power Apps)
contact

Collaboration Managed Service include următoarele:

Administrare utilizatori / permisiuni / resetare parole / creare și gestionare grupuri
Administrarea platformelor SharePoint / MS Teams / Power Platform / Office 365 (creare site, alocare permisiuni, editare conținut portal, monitorizare)
Training inițial pentru utilizatori
Suport / mentorat pentru utilizatorii finali
Newsletter intern lunar (folosind aplicația de trimitere Newsletter) pentru prezentarea noutăților și a caracteristicilor portalului.

Avantajele și beneficiile clienților

Digitalizare accelerată a companiei

Compania ta primește expertiza și instrumentele necesare pentru a te susține în noua călătorie digitală.

Un mediu informatizat

Răspunsuri la întrebarea principală legată de digitalizare: cum va înlocui compania toate procesele și lucrul pe hârtie cu sisteme digitale, fluxuri de business automate și aplicații mobile competitive? Obiectivul pe termen lung: să lucrezi de oriunde, într-un mediu de lucru fără hârtie în cloud.

Software

Implementarea unui portal de colaborare predefinit și a unei colecții de aplicații și instrumente ce pot fi complet customizate în funcție de nevoile companiei tale.

Cost

Externalizarea activităților pentru a oferi flexibilitate și a crea avantaj competitiv din punct de vedere al costurilor.