Despre Stadler & Partners

Cum te putem ajuta în procesul de transformare digitală

De ce să alegi să lucrezi cu noi?

Unii ar putea spune că îi reunesc aceleași valori, misiune, interese comune. Noi putem afirma că ne unește pasiunea pentru tehnologie, progres și inovație.

m
Misiunea noastră

Susținem creșterea și dezvoltarea companiilor prin soluții de digitalizare practice, eficiente și ușor de implementat.

m
Viziunea noastră

Ne propunem să facem digitalizarea accesibilă tuturor companiilor, prin programe și soluții eficiente, construind în același timp o comunitate formată din profesioniști: clienți și parteneri, pentru a valorifica oportunități și a contribui la dezvoltarea tuturor celor implicați.

Valorile noastre

1

Credem în unicitatea fiecărei companii și vrem să contribuim la menținerea acesteia prin identificarea soluțiilor care i se potrivesc.

2

Colaborările noastre au la bază competențe multiple dobândite în ani de experiență și studiu.

3

Tratăm cu profesionalism și deschidere fiecare proiect, colaborare și provocare.

4

Promovăm echilibrul între laturile personale și profesionale ale vieților angajaților și colaboratorilor noștri.

5

Mizăm pe dezvoltarea continuă a cunoștințelor și ne aducem contribuția cu respect și responsabilitate în relațiile cu clienții, angajații și colaboratorii.

Competențele și experiența noastră

Începând din anul 2010 oferim soluții IT practice, bazate pe cele mai inovatoare tehnologii. Redefinim modul în care companiile fac afaceri, făcându-le mai agile și mai eficiente.

 

Compania noastră este partener certificat Microsoft Silver, având în prezent 7 competențe certificate.

 

Pe baza experienței bogate în proiecte internaționale și a personalității dinamice, suntem în permanență aliniați la noile tendințe și tehnologii. Ne concentrăm pe aducerea companiilor în era cloud și a spațiului de lucru digital pentru a le crește competitivitatea.

Software Development (C#, Azure, React, Angular, Ionic, SQL) 0
DevOps (Azure DevOps, Continous Integration, Continous Development) 0
Office 365 Consulting (SharePoint, Teams, Collaboration Solutions, Digital Transformation) 0
Power Platform (Power Apps, Power Automation, Power BI) & Dynamics CRM 0
UiPath RPA (CoE, Robots, Processes Automation) 0
qodef-team-image
Managing Partner
Denis Stadler

Arhitect de soluții certificat Microsoft (Office 365, SharePoint, Power Apps, Dynamics CRM, DevOps, C#) cu 20 de ani de experiență în designul aplicațiilor software și implementarea proiectelor complexe în IT, expert digitalizare

qodef-team-image
Scrum Master / Business Development Manager
Bianca Medovarschi

Scrum Master certificat / Specialist vânzări cu peste 12 ani experiență în IT, în proiecte complexe pentru sectorul public și privat în regiunea CEE

qodef-team-image
Senior Development Engineer
Andrei Bogdan

Senior Development Engineer, cu peste 7 ani de experiență în industria IT variata pe platforme cloud, mobile si web, cu expertiza in system design, arhitectura software și DevOps

qodef-team-image
Customer Service Manager
Dan Cojocariu

System Engineer cu o largă experiență în implementarea proiectelor IT pe tehnologie Microsoft (Office 365, SharePoint, Power Apps, Dynamics CRM)

qodef-team-image
Consultant
Alexandra Paraschiv

Consultant analitic cu experiență în soluții complexe de colaborare / modern workspace (Office 365, SharePoint, Microsoft Teams) și de dezvoltare personalizată de aplicații pe platforme low-code (Power Platform – Power Apps, Power Automation)

qodef-team-image
Consultant
Alexandra Cîrnaru

Consultant, doctorand în cadrul Școlii Doctorale de Informatică Economică ASE București, pasionată de IT și de ramurile acestui domeniu, mereu cu zâmbetul pe buze încercând să aducă un plus de valoare în tot ceea ce face.

qodef-team-image
System Engineer
Boris Vasiliu

System Engineer, absolvent al Universității Politehnica Bucuresti cu o experiență de 2 ani in industria IT (Windows Server, SQL, Linux, SharePoint), pasionat de găsirea soluțiilor în vederea rezolvării oricărei probleme.

qodef-team-image
Consilier Juridic
Maria Lupașcu

Absolventă de master în cadrul Universității București, specializarea Dreptul Muncii și pasionată de tot ceea ce ține de aria de practică a dreptului comercial și negocierea contractelor comerciale.

Nu mai amâna! Începe procesul de digitalizare azi!