Contactează-ne

  Nume

  Telefon

  Email

  Companie

  Mesaj

  Mă abonez la newsletter

  Am citit politica de confidențialitate și sunt de acord cu prelucrarea datelor personale

  Analiza datelor afacerii cu Power BI
  Luați decizii rapide și informate despre achiziții, vânzări, cash-flow, stocuri sau prețuri cu ajutorul rapoartelor, graficelor, simulărilor, analizelor și a tablourilor de bord implementate cu ajutorul Power BI.
  Cere ofertă

  Ce este Microsoft Power BI?

  Microsoft Power BI este un serviciu de Business Inteligence în cloud care oferă o vizualizare unificată a datelor din mai multe surse, astfel încât companiile să poată identifica cu ușurință tendințele și să poată analiza diferite sectoare de activitate sau procese.

  Ce oferă Microsoft Power BI ?

  power bi 1
  Tablouri de bord interactive

  Puteți crea tablouri de bord interactive pentru orice domeniu de afaceri, de la vânzări la marketing și serviciu clienți, ideale pentru a avea o evidență asupra valorilor cheie și a indicatorilor de performanță.

  power bi 3
  Grafice și vizualizări

  Microsoft Power BI oferă o listă extinsă de grafice și formate de afișare pentru a pune în evidență datele, în cel mai eficient mod posibil. Pe lângă vizualizările incluse puteți opta pentru instalarea rapidă a soluțiilor oferite de terți prin intermediul AppSource.

  power bi 2
  Inteligență artificială

  Microsoft Power BI oferă o serie de funcții bazate pe inteligența artificială, funcții care vă pot ajuta să identificați tendințele, să estimați rezultate și să identificați eventualele anomalii în structura datelor.

  power bi 4
  Interfață intuitivă

  Microsoft Power BI oferă meniuri contextuale și bare de instrumente ce permit utilizatorilor filtrări avansate, opțiuni de detaliere sau concatenare a datelor la doar un click distanță.

  Beneficiile Microsoft Power BI

  Unifică datele

  Creați seturi de date din multiple surse și adăugați-le într-un centru de date OneLake pentru a crea o sursă unică pentru realizarea rapoartelor.

  Încurajează colaborarea

  Microsoft Power BI permite partajarea între departamente a rapoartelor și tablourilor de bord Acest lucru ajută la promovarea unei culturi bazate pe date în cadrul unei organizații.

  Ușor de integrat

  Un raport Power BI poate fi inclus cu ușurință în celelalte servicii Microsoft, precum Microsoft Teams, Dynamics 365 sau Power Apps.

  Securitatea Datelor

  Microsoft Power BI stochează datele în mod diferențiat, pastrând informațiile în Azure Blob Storage iar metatadele și aplicațiile în Azure SQL Database.

  Promisiunea noastră

  Stadler & Partners vă poate ajuta să creați și să implementați rapoarte în Power BI care să vă ajute să luați decizii mai bune pentru afacerea dumneavoastră. Oferim asistență și suport continuu pentru a vă asigura că sistemele construite în Power BI sunt actualizate și funcționează la capacitate maximă.

  Întreabă un expert
  Power BI Logo Suite

  Care este diferența dintre variantele de Microsoft Power BI?

  Alegeți varianta de produs potrivită pentru organizația dumneavoastră

  Caracteristici Power BI Desktop Power BI Pro Power BI Premium
  Gratuit
  Inclus în pachetul Microsot 365 E5
  Licențe per utilizator
  Partajarea rapoartelor
  Export în format CSV, PDF, XLS
  Rapoarte încorporate în alte aplicații
  Acces la Microsoft Fabric

  Întrebări frecvente

  Dashboard Mock ups
  Care sunt beneficiile Microsoft Power BI pentru afacerea mea?

  Microsoft Power BI permite analiza complexă a datelor operaționale, facilitând procese decizionale bine documentate. Îmbunătățește eficiența operațională prin expunerea simplificată a statisticilor, promovează colaborarea și ajută la îmbunătățirea standardelor serviciilor oricărei organizații, indiferent de industrie.

  Serviciul oferă vizualizări interactive și tablouri de bord pentru a permite parcurgerea facilă a datelor.

  Prin ce se diferențiază Microsoft Power BI de Excel?

  Power BI este o platformă de analiză a datelor ce a fost concepută pentru a lucra cu un volum foarte mare de date. Oferă o varietate de tehnici de analiză descriptivă, analiză statistică și analiză predictivă și permite o interacțiune cu datele, mult mai detaliată decât cea care poate fi oferită de fișierele Excel.

  Cât costă Power BI?

  Există trei tipuri de licențiere pentru Power BI per utilizator: Desktop (gratuit), Pro și Premium. Tipul de licență de care un utilizator are nevoie se stabilește în funcție de locul în care sunt stocate datele, modul în care utilizatorii vor interacționa cu acele date și dacă aceste date necesită funcții Premium.

  Pot conecta Power BI la surse de date ce nu țin de Microsoft?

  Cu peste 270 de conectori pentru diverse surse de date, se integrează perfect cu sistemele existente, permițând o dezvoltare rapidă a rapoartelor.

  Pentru a conecta Power BI la o sursă de date care este construită pe o altă tehnologie decât Microsoft, trebuie să utilizați un conector. Conectoarele sunt disponibile pentru majoritatea surselor de date majore/cunoscute/importante/cel mai des folosite *major este din engleză precum Amazon, SAP HANA, Google Analytics sau Redshift. Acești conectori pot fi găsiți în biblioteca de conectori Power BI.

  Configurarea tablourilor de bord Power BI se bazează pe modele de interogare simple și implementări rapide, simplificând generarea de rapoarte și permițând exportul datelor în formate precum PDF-uri și Excel.

  Este potrivit Power BI și pentru întreprinderile mici?

  Power BI este un instrument de business intelligence (BI) puternic și versatil care poate ajuta companii de toate dimensiunile să ia decizii bazate pe date. Este un instrument de BI foarte accesibil, versiunea gratuită fiind destinată întreprinderilor mici, care sunt la început în procesul de digitalizare.

  Află mai multe

  Hai să discutăm cum putem afișa în Microsoft Power BI cele mai relevante date ale afacerii tale

   Nume

   Companie

   Telefon

   Email

   Mesaj

   Mă abonez la newsletter

   Am citit politica de confidențialitate și sunt de acord cu prelucrarea datelor personale