Contactează-ne

  Nume

  Telefon

  Email

  Companie

  Mesaj

  Mă abonez la newsletter

  Am citit politica de confidențialitate și sunt de acord cu prelucrarea datelor personale

  Digitalizarea și optimizarea proceselor cu aplicații construite în Power Apps
  Dacă sunteți în căutarea unei soluții puternice pentru a aduce afacerea dumneavoastră în era digitală, atunci ați ajuns în locul potrivit.
  Cere ofertă

  Ce este Microsoft Power Apps?

  Indiferent dacă doriți o aplicație pentru a simplifica sarcinile echipei, pentru a monitoriza procesele de HR sau pentru a gestiona datele clienților, Power Apps vă va permite să aduceți conceptele digitale la viață.

  Aplicații Canvas

  Aplicațiile Canvas oferă o abordare flexibilă și concentrată pe design, permițând utilizatorilor să creeze aplicații plecând de la conceptul unui ``desen pe pânză”.

  Aplicații Model-Driven

  Aplicațiile Model-Driven se bazează pe un model de date structurat, oferind o abordare ghidată pentru dezvoltare. Este un tip de aplicație potrivit pentru gestionarea datelor complexe la nivel de întreprindere.

  Power Pages

  Power Pages extind funcționalitatea Power Apps la utilizatorii externi, cum ar fi clienții sau partenerii, permițându-le să interacționeze cu organizația.

  Beneficiile Microsoft Power Apps

  Costuri reduse

  Microsoft Power Apps îmbină limbajele de programare cu o interfață vizuală care facilitează implementarea, ceea ce reduce timpul necesar dezvoltării.

  Aplicații mobile

  Dezvoltați aplicații mobile puternice și personalizate pentru iOS și Android, astfel încât echipa dvs. să poată lucra de pe orice dispozitiv, de oriunde.

  Ușor de integrat

  Aplicațiile se integrează nativ cu  alte aplicații și servicii, precum Microsoft Teams, SharePoint, sau Dynamics 365.

  Securitatea Datelor

  Microsoft Power Apps folosește modele de securitate bazate pe roluri ce pot fi configurate pentru a asigura siguranța datelor atât intern cât și  în afara organizației.

  Implementare simplă și rapidă

  Stadler & Partners vă poate ajuta să creați rapid aplicații care sunt adaptate nevoilor afacerii dumneavoastră. Totodată vă putem oferi suport și asistență pe măsură ce aplicațiile dumneavoastră se dezvoltă și nevoile dumneavoastră cresc.

  Întreabă un expert
  Power Apps Tech Stack

  Exemple de aplicații

  techny supply chain management and distribution
  Gestiunea Stocurilor

  Creați o aplicație pentru a monitoriza inventarul. Urmăriți nivelurile stocurilor, comenzile și gestionați eficient consumabilele.

  techny financial growth 1
  Urmărire a cheltuielilor

  Aplicații pentru gestioanarea bugetele. Puteți vedea cu ușurință cheltuielile departamentelor și puteți analiza cum au fost utilizate resursele.

  techny feedback
  Customer Feedback

  Construiți o aplicație care vă ajută să colectați feedback-ul clienților pentru a vă îmbunătăți produsele și serviciile.

  techny event
  Inregistrare Evenimente

  O platformă pentru a înregistra participanții la evenimente. Colectați informațiile necesare și gestionați listele de participanți.

  Întrebări frecvente

  Macbook Air Mockup Stadler
  Ce beneficii aduce Microsoft Power Apps afacerii mele?

  Microsoft Power Apps permite dezvoltarea rapidă a aplicațiilor software personalizate într-un sistem low-code. Aceasta eficientizează procesele, îmbunătățește productivitatea și vă ajută să creați rapid soluții adaptate nevoilor dumneavoastră.

  Ce tipuri de aplicații pot crea cu Power Apps?

  Cu Microsoft Power Apps, aveți posibilitatea de a crea o gamă diversă de aplicații, cum ar fi instrumente de introducere și gestiune a datelor, site-uri web, portaluri de servicii pentru clienți, sisteme de urmărire a inventarului, formulare de sondaje și feedback, precum și fluxuri de aprobare.

  Cât costă Power Apps?

  Microsoft Power Apps oferă mai multe planuri de preț, inclusiv un plan gratuit cu funcții limitate. Pentru funcționlaitățile avansate și un grad de utilizare mare, puteți alege între planuri de preț per Utilizator sau per Aplicație, fiecare cu structuri de preț diferite în funcție de utilizarea aplicației și de cerințele organizaționale.

  Cât durează dezvoltarea unei aplicații cu Power Apps?

  În general, aplicațiile Microsoft Power Apps simple pot fi dezvoltate în câteva zile sau săptămâni. Aplicațiile mai complexe pot necesita câteva luni sau chiar ani pentru a fi dezvoltate. O aplicație simplă pentru colectarea de feedback de la clienți poate fi dezvoltată în mai puțin de o lună,  în timp ce o aplicație personalizată pentru gestionarea fluxului de vânzare poate necesita aproape un an.

  Este Power Apps potrivit și pentru întreprinderile mici?

  Microsoft Power Apps este potrivit atât pentru întreprinderile mici, cât și pentru întreprinderile mari. Scalabilitatea, flexibilitatea și gama de caracteristici îl fac adaptabil la nevoile și dimensiunile specifice ale diferitelor organizații.

  Ai un proces de business care necesită digitalizare?

  Hai să discutăm cum poate fi implementat

   Nume

   Companie

   Telefon

   Email

   Mesaj

   Mă abonez la newsletter

   Am citit politica de confidențialitate și sunt de acord cu prelucrarea datelor personale